Murha Murderwitchin hotellissa

Tällä alueella voit osallistua Majatalossa pelattaviin foorumiroolipeleihin.

Valvoja: Marghos

Murha Murderwitchin hotellissa

ViestiKirjoittaja RopeAddikti » To Kesä 04, 2009 6:29 pm

Pelissä pelihahmot ovat siis matkalla Los Angelesiin ja heiltä loppuu bensa Murderwitchin kylässä. He lähtevät etsimään huoltoasemaa kävellen ja päätyvät pienelle hotellille nimeltä Blue Night. Hotellissa heille selviää, että koko syrjäkylältä ei löydy bensaa, mutta sitä voidaan tilata hotellin pihassa olevaan bensa-automaattiin. Toimitus kuitenkin kestää päivän ja he joutuvat yöpymään hotellissa. Joku(EPH) murhataan kuitenkin hotellissa ja pelihahmot aikovat ottaa selvää. Puhelimet ym. yhteydet ulkomaailmaan ovat jostain syystä täysin poikki.
Pian homma alkaa mennä vielä oudommaksi...

Peliin tarvitaan ainakin kolme pelaajaa(eli liittykää äkkiä, jos haluatte ehtiä mukaan!). Kertokaa hahmostanne ainakin nämä tiedot:
- Nimi
- Ikä
- Ulkonäkö
- Hieman taustatietoa

EPH:t:

Charlie Johnson
- Charlie on 40-vuotias, lievästi ylipainoinen ja hän omistaa Blue Night -hotellin. Hän työskentelee hotellin kassalla. Charlie on pukeutunut erittäin vanhanaikaisesti. Hänellä on yllään suorat ruskeat housut, valkoinen kauluspaita ja henkselit. Charlie on valkoinen ja hän näyttää aika vanhalta. Se saattaa osittain johtua hänen leukaparrastaan. Hänellä on siniset silmät. Hänen ihonsa näyttää kuluneelta ja se johtuu siitä, että hän tupakoi raskaasti. Hänellä on mustat hiukset, jotka ovat jakauksella ja villiintyneet kulmakarvat. Charliella on pyöreät silmälasit. Charlie syntyi vuonna 1969 tällä samaisella syrjäkylällä. Hänen isänsä, yllätys yllätys, oli Blue Night -hotellin omistaja ja hänen äitinsä taas oli siivooja hotellissa. Hänen molemmat vanhempansa ovat nykyään kuolleet. Charlie vaikuttaa erittäin mukavalta henkilöltä.

Mackey H. Thompson
- Mackey on laiha, 33-vuotias hotellin palvelija. Hänellä on yllään musta puku. Mackey on valkoinen ja hänen tukkansa on ruskea, taakse kammattu. Mackey näyttää suhteellisen nuorelta ja hänellä on ruskeat silmät. Mackey syntyi 1976 Chicagossa. Mackey muutti syrjäkylälle hetken mielijohteesta. Jokin siinä hotellissa houkutteli hänet sinne. Mackey oli nuorena taitava pianonsoittaja, mutta hän alkoi ajatella, ettei pianisti kuitenkaan tienaa ja hän hankki palvelijan koulutuksen. Mackey rakastaa kahvia yli kaiken ja hänellä on tapana kehua hotellin kahvia lähes liioitellusti.

Jessica Burns
- 21-vuotias, normaalikokoinen, työskentelee hotellissa siivoojana. Kukaan ei tunne häntä kunnolla ja hänet nähdään usein vain vilaukselta. Hän ei puhu paljoa, hän ei jaa mielipiteitään, hän on naama peruslukemilla ja hän on kuin toisessa maailmassa. Hänellä on yllään musta sisäkön asu. Hänellä on ruskea permanentti ja hänen silmänsä ovat siniset. Jessicalla oli vaikea lapsuus ja hänelle on diagnosoitu yleistynyt ahdistuneisuushäiriö.

Pelistä voi heittää kommenttia.
RopeAddikti
 
Viestit: 8
Liittynyt: To Kesä 04, 2009 4:36 pm

Re: Murha Murderwitchin hotellissa

ViestiKirjoittaja bob42 » Ke Kesä 27, 2012 11:41 pm

John Page

20 -vuotias poika, joka odottaa hyväksyntää yliopistosta, johon hän on hakenut. Hänellä on pitkät, kiharat, tummanruskeat hiukset aina nutturalla. Johnilla on ruskeat silmät ja silmälasit. Hän pitää yllään räikeitä, mutta hieman kulahtaneita vaatteita, eikä hän käytä lainkaan kenkiä tai sukkia. John on pitkä ja hoikka, vaikka hän syökin paljon. John on kasvanut Kanadassa, mutta hän ja hänen perheensä muuttivat muutama vuosi sitten Yhdysvaltoihin. John on hieman ujo, mutta nyt hän on uskaltautunut ystäviensä kanssa automatkalle LA:han...
bob42
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2012 11:30 pm

Re: Murha Murderwitchin hotellissa

ViestiKirjoittaja mixula » To Kesä 28, 2012 4:25 pm

Mylene "My" Davis

My on 24-vuotias kasvitieteen opiskelija. Mylla on hieman ylipainoa, ja hän pukeutuu aina mustiin. Tällä hetkellä hänellä on päällään musta t-paita, jossa lukee "BITCH", musta hame ja raskaat mustat saappaat. Myn mustaksi värjätty tukka on kynitty sentin siiliksi. Myn pääasiallinen aktiviteetti yliopistolla ei ole opiskelu, vaan feministiyhdistys. My on vakuuttunut siitä, että naiset eivät pysty ainoastaan samaan, vaan parempaan kuin miehet, ja aikoo olla tästä esimerkki.
Mutta la-la-la-la-la-Laurelinella / on tuolla taivaalla muita hommia / ei se jouva luuhaan Haukiputtaalla / mun vissiin täytyy joku toinen katella.
Avatar
mixula
 
Viestit: 23
Liittynyt: Su Tammi 17, 2010 8:26 pm

Re: Murha Murderwitchin hotellissa

ViestiKirjoittaja _Skyfall00_ » Ti Joulu 04, 2012 5:16 pm

Siréna Mary Johnsson

Siréna on 18-vuotias neitokainen, joka pitää maailmalla seikkailemsisesta. Hän on normaalin naisen mittainen ja ehkä hieman alipainoinen. Sirénalla on puoleen selkään ulottuva, pähkinän ruskea tukka, joka on yleensä kauniisti ranskan letillä. Siréna on hyvin, hyvin utelias. Jotkut voivat pitää häntä sen perusteella ärsyttävänä. Siréna lähti maailmalle hankkimaan elämän kokemusta sekä koulutusta. Hän hurahtaa helposti vääränlaisiin miehiin, ainakin korkea-arvoisten vanhempien mielestä. Siréna on maanläheinen ja vegetaristi. Hän on varmaan koko maapallon ainoa ihminen joka rakastaa joulua koko sydämmestään! Siréna arvostaa ystävien seuraa erittäin paljon. Hän rakastaa romanttisia komedioita. Siréna harrastaa valokuvaamista. Hän on romantikko ja kaipaa vierelleen sitä oikeaa...
Se olit sä, Mr. Papana! >:D
_Skyfall00_
 
Viestit: 27
Liittynyt: To Marras 22, 2012 4:17 pm

Re: Murha Murderwitchin hotellissa

ViestiKirjoittaja jensku » Ti Joulu 11, 2012 10:05 am

Katherine Lydia moon

Katherine on yhdeksäntoistavuotias naisen alku, joka omistaa kauniit mustat hiukset, joiden etuosan Katherine on värjännyt täysin kirkkanpunaiseksi. Katherine opiskelee taiteilijanalalle, josta hän on haaveillut seitsemänvuotiaasta saakka. Katherinen silmät ovat kirkkaansiniset, ja hänellä on kielikoru. Luonteeltaan tämä yhdeksäntoistavuotias neiti on hieman ilkeä (ainakin pikkusiskoaan Janetia kohtaan), villi (varsinkin bestiksensä Claran kanssa) ja ehkä hieman itsepäinen. Katherine on ikäisekseen lyhyt, mutta se ei haittaa häntä.

Pääsenkö ees enää mukaan?
jensku
 
Viestit: 19
Liittynyt: Ti Joulu 11, 2012 8:18 am

Re: Murha Murderwitchin hotellissa

ViestiKirjoittaja armia741 » Pe Tammi 17, 2014 12:52 pm

Hän pitää yllään räikeitä, mutta hieman kulahtaneita vaatteita, eikä hän käytä lainkaan kenkiä tai sukkia. John on pitkä ja hoikka, vaikka hän syökin paljon.
ccna exam fees ccna exam fees
pass4sure 350-001 pass4sure 350-001
test king test-king.com
leather bomber jacket women leather bomber jacket women
armia741
 
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Tammi 17, 2014 11:46 am


Paluu Foorumiroolipelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron