Kuvia omaa maailmaa varten

Tuo esille omia tekstejäsi, taidettasi tai muuta osaamistasi muiden arvioitavaksi.

Valvoja: Leona Furmy

Kuvia omaa maailmaa varten

ViestiKirjoittaja Riviel » Ti Heinä 24, 2007 9:16 pm

Jos täällä on ketään kiinnostuneita, niin tarvitsisin kuvia omaa maailmaani varten, lähinnä maastoa ja joitain henkilöitä ja paikkoja. Itse olen aika kädetön kynän kanssa, mutta täällä lahjakkaita ihmisiä on niin paljon, että uskoin ainakin osan olevan innostunut. Aika samalla periaatteella mennään kuin tuossa 'haaste piirtäjille'-ketjussa. Eli annan kuvauksen, ja voitte laittaa kuvan tähän ketjuun. Olisin kovin kiitollinen kaikesta mahdollisesta avusta!

Tässä lista tämänhetkisistä aiheista:

The Skeletal Court of Val'Arath
Ihmiskuninkaiden hovia matkiva nekromantikkojen ja lichien, sekä muiden epäkuolleiden, hovi, jotka punovat juoniaan naapureidensa alistamisesta ja tappamisesta kasvattaakseen omaa vaikutuspiiriään. Aseina sota, diplomatia ja salamurhat, Val'Arathin nekromantikkojen johtaja on nukkekuningas, hyvästä suvusta tuleva epäkuollut Irrian Eradin. Hän on zombimainen, mutta kuitenkin älykäs ja taitava miekankäsittelijä, joka pukeutuu kalliisiin vaatteisiin peittääkseen kammottavat vammansa, jotka on saanut puolensadassa eri taistelussa. Hänen valtaistuimensa takaa kuiskii hänen korvaansa valtakunnan todellinen hallitsija: kuolettavan ovela ja voimakas nekromantikko Viendas Cyril.

Rulers of the Underworld
Melko yksinkertainen kuva: tarvittaisiin kuva helvetin isosta, hämähäkkimäisestä araknidiolennosta, jotka ovat älykkäitä ja omaavat vahvat telepaattiset ja maagiset kyvyt. Kokoluokaltaan ovat jotain pienen huoneen kokoisia. Joillakin on hämähäkkipiirteiden lisäksi myös ampiaisten pistin tai sudenkorennon siivet, mutta useimmiten soturikastilla, ei niinkään johtajilla.

The Vale of Icefire
Jäätulen laakso, kraaterimainen, vuorten piirittämä lumialue, jonka keskellä kohoaa suunnattoman suuri, mutta siro, kivitorni, jossa säilytetään Elämän kiveä, suunnattoman voimakasta nekromantista artifaktia.

Bonesinger of the Wolf-Folk
Ihmissusishamaani, joka suorittaa juuri rituaalitanssia, ympärillään kuolleiden esi-isien henkiä (kuvittele WC3:n Wispejä).

Tässä muutama nyt alkuun! Toivottavasti edes muutama kuva tulee.
"Mitä ne vei sulta?"
"Mun rahat. Ja neitsyyden."
Riviel
 
Viestit: 196
Liittynyt: Pe Loka 15, 2004 12:10 pm
Paikkakunta: Alajärvi.

Paluu Omat tuotokset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron